Klubbnytt

Under den här rubriken berättar vi om allt som händer i klubben.
Sedan årsmötet klubbade och därmed startade, framtidssatsningen den 25 augusti 2012, har ett omfattande förändringsarbete pågått.

Våra olika sektioner struktureras om, vi flyttar kansliet från Peder Holmsgatan in i Sporthallen, vi lanserar en ny hemsida, vi får nästan dagligen nya samarbetspartners, vi tar över Ekenäs, vi får ny sand till vår beachplan i brunnsparken och vi får en helt ny beachhandbollsanläggning ute i Ekenäs….

…Ni förstår, det händer saker precis hela tiden!

för att vi alla skall kunna hänga med någorlunda i allt som händer så kommer vi att publicera intressanta nyhetsartiklar om klubben här på klubbnytt.
Naturligtvis kommer samtliga artiklar att sparas här under så att du i lugn och ro kan ta till dig informationen när du har tid och lust.

Vill du göra det ännu enklare för dig så kan du självklart prenumerera på sidan via RSS

Huvudpartners

KPMG