Ekenäs Camping

Ekenäs Camping ligger fridfullt ute vid havet med endast någon kilometer såväl till den världsberömda Brunnsparken, som till centrala Ronneby.

Till Ronneby tar du dig lätt med flyg, buss, tåg, bil och inte minst båt. Vi har på Ekenäs Camping självklart en gästbrygga för alla båtturister som blir sugna på en glass eller en kopp fika.

Campingplatsen har i dagsläget ca 30 platser varav 20 med el och förutom havsbad och beachhandbollsplan har du nära till en mångfald av intressanta upplevelser i ett av Blekinges mest historiska och vackraste naturområden.

Inom 45 minuter med bil från campingen når du 11 golfbanor av varierande karaktär, den närmaste, Ronneby GK ligger bara någon kilometer härifrån.

Endast ett litet sund skiljer fastlandet Ekenäs från ön Karön där det finns såväl ytterligare en badplats som sköna och vackra promenadstigar. En gång i tiden var Karön Ronneby Brunns mest populära utflyktsmål. På ön finns en sommarrestaurang med bra mat och inte minst 16 privata sommarvillor från oscariansk tid!

Campingplats per dygn:

Lågsäsong:  250:- / dygn   1/5-10/6 + 19/8-29/9

Högsäsong: 275:- /dygn   10/6-18/8

Ställplatser för Husbil:  175:-/dygn 

Bildgalleri

Bokningsförfrågan


Pris från 275kr per dygn inklusive el.
Säsongsplats från 11 475kr inklusive el.


Tex andra önskemål.

 

Share →

Huvudpartners

Partners

Sponsorer

KPMG
United Motion Gym
Enkla Elbolaget
Sotarna
Designkonsulatet
Mersport
Centrumbiografen
Maxi
Best