brand-sakerhet

Bildtext för den egna bilden

BEST erbjuder totallösningar och tjänster som projektering, försäljning, installation, konstruktion, registrering och teknisk service

Vi är idag helt beroende av att vår elektronik fungerar, lika mycket i jobbet som i vardagen. Det är självklart att det fungerar och skulle det inte göra det är vi illa ute.

Belysningen, internet, larmet villan, brandvarningssystemet, telefonerna på jobbet, robotarna i produktionen, hårfönen…skulle du lägga en dag på att skriva ner allt som skulle sluta fungera utan el så blir det en roman!

När det kommer till el får du dessutom göra väldigt lite själv, detta eftersom det är så väldigt farligt och att det kan bli förödande om något görs fel.

Därför är du beroende av att vända dig till någon du verkligen kan lita på, någon som är väldigt duktig, men också som verkligen bryr sig om dig och det som är viktigt för dig.

Vi är väldigt glada över att Magnus och hans team på BEST är en av våra huvudpartners. Dels för att deras bidrag till föreningen är ovärderligt, men framför allt för att du alltid kan lita på dem när det gäller all el.

Länk läs mer på bestab.se

Footer-Best

Tagged with →  
Share →

Huvudpartners

Partners

Sponsorer

KPMG
United Motion Gym
Enkla Elbolaget
Sotarna
Designkonsulatet
Mersport
Centrumbiografen
Maxi
Best