Träffsäker design!

Träffsäker design!

Många skulle kanske felaktigt beskriva Designkonsulatet som en reklambyrå, men de skiljer sig väldigt mycket från urtypen av en reklambyrå

För det första är det fyra små företag som gör vitt skilda saker inom marknadsföring och kommunikation. Tack vare det kan de vara väldigt flexibla mot sina kunder och hantera allt från mycket stora till väldigt små uppdrag.

Det kan andra också göra naturligtvis, men gänget på Designkonsulatet engagerar sig på ett mycket personligt och trovärdigt sätt i varje uppdrag utan hänsyn till om det är ett jätteföretag eller en enmansfirma. De lägger ner sin själ för att hitta varje enskild kunds unika fördelar och sedan paketera dem i färg och form såväl i tryck som på nätet.

Designkonsulatet har på ett smått fantastiskt sätt tagit vår förening till sitt hjärta och skapat vårt nya utseende i färg, form, logga och språk. De har lagt sig vinn om att fånga vår historia och våra grundares andemening och varsamt förvandlat den till ett modernt varumärke med klubbkänsla och stil som signum.

Vi är så stolta över vår “nya” fräcka framtoning att vi nästan spricker. Morten och hans team på Designkonsulatet har engagerat sig så djupt och gett vår förening så otroligt mycket extra att de verkligen är en del av oss.

Känner du någon som behöver uppdatera sitt företags utseende så kan du med mycket varm hand rekommendera Designkonsulatet, du kommer att få rikligt med uppskattning från den du rekommenderar.

Läs mer om designkonsulatet

Footer-Designkonsulatet

Tagged with →  
Share →

Huvudpartners

Partners

Sponsorer

KPMG
United Motion Gym
Enkla Elbolaget
Sotarna
Designkonsulatet
Mersport
Centrumbiografen
Maxi
Best