Mer än bara ett profilreklamföretag

Mersport agentur skapar profilkläder

Mersport agentur skapar profilkläder

Mersport Agenturer AB ett företag i branchen över 30 år.
Vårt sortiment omfattar totalt ca 35000 artiklar. Det räcker med ett telefonsamtal för att du ska se bra ut — även i profil.

Mersport besitter specialistkompetens och erfarenhet sedan övertagandet 1988 som redan då hade varit 20 år i branchen. Vi vet att Profilprodukter skapar en fysisk upplevelse av varumärket och har lång livslängd. Vi utarbetar en strategi för inköpen av profilprodukterna, oavsett om syftet är att stärka relationer, öka försäljning, skapa lojalitet eller öka varumärkeskännedom.

Genom oss har du tillgång till ett av branschens ledande sortiment av arbetskläder, profil-, present- och promotionartiklar. De ingår som en självklar del av vårt sortiment.
När det gäller arbetskläder, profil-, present- och promotionartiklar, jobbar vi med ca 100-150 leverantörer och nästan lika många kataloger. De innehåller det mesta du behöver för profilering och promotion.
Men eftersom vi är lite mer unika, har vi dessutom direkt kontakter med några fabriker i fjärranöstern bl.a. Kina. Med idén att, ju mer som kommer från en källa, desto mindre krångel tid och kostnader.

Läs mer på mersport.se

Footer-Mersport1

Tagged with →  
Share →

Huvudpartners

Partners

Sponsorer

KPMG
United Motion Gym
Enkla Elbolaget
Sotarna
Designkonsulatet
Mersport
Centrumbiografen
Maxi
Best