Hej handbollsvänner.

Sitter och pustar ut efter de tre fantastiska dagar som jag och många andra i klubben fick uppleva under höstlovet av vårt årliga arrangemang Alligators Cup. Aldrig förr har så många barn varit igång på handbollsplanen som i år. Över 300 elever uppdelade på 19 klasser spelade handboll från morgon till sena eftermiddagen och som de gjorde det. Att vårt förberedande arbete under ledning av David Hildingsson gav resultat på kvalitén rådde det inget som helst tvivel om. Många både barn och föräldrar kom också efteråt och frågade hur man anmälde sig för att kunna börja träna handboll i vår klubb. Så nästa steg är att på ett bra sätt kunna ta emot dem som vill börja med handboll. Så nu måste alla vara med och hjälpa varandra så att vår klubb kan utvecklas till att år 2025 bli främst med att fostra elitspelare.

Många av er har undrat kring när avin med medlemsavgiften kommer. Svaret är att klubben under början av denna säsong valt att digitalisera vår medlemshantering vilket har krävt en del arbete men från och med nu ska det via mejl komma information där ni kan lägga in kontaktuppgifter och efter det så kommer det att komma en avi där medlemsavgiften kan betalas. Om det kommit nya spelare inför denna säsong så får ni ledare skriva upp namn och mejladress till dessa och lämna till kansliet så att dessa kan läggas in i vårt register och få en inbjudan till klubben. Om ni inte redan är medlemmar men vill vara med och både stötta men också påverka klubbens framtid så finns också den möjligheten, namn och mejladress till kansliet så får ni en inbjudan.

Som jag skrivit tidigare så är Ronneby Handboll en starkt växande klubb på spelarsidan och med det så kommer det nya utmaningar i att hitta fler som vill bli ledare, fler som vill bli funktionärer, fler som vill hjälpa till med att skapa resurser så att våra lag kan få alla de möjligheter vi vill att lagen ska få. För att på ett bra sätt kunna presentera detta för er vill Ronneby Handboll bjuda in till en informations och mingelkväll onsdagen den 7 december. Tid, plats och möjlighet att anmäla sig kommer vi att meddela ut via lagen och på vår hemsida men boka gärna denna kväll nu så att ni kan vara med på detta. Vi kommer bl.a. informera om planerna kring Ekenäs Beacharena och Camping, vår Gröna tråd i träningsarbetet men vi kommer också ge er alla möjlighet att få komma med idéer, frågor och synpunkter kring allt som har med handboll i vår klubb att göra. För om vi tillsammans är med och bidrar lite var så kommer vi att kunna göra mycket.

För tänk på, varenda minut och varenda krona går oavkortat till våra barn för att de ska få hålla på med det absolut roligaste som finns, spela handboll

 

Tack för ordet, vi ses på plan och läktare.

Anders Petersson

Ordf. Ronneby Handboll

 

Share →

Huvudpartners

Partners

Sponsorer

KPMG
United Motion Gym
Enkla Elbolaget
Sotarna
Designkonsulatet
Mersport
Centrumbiografen
Maxi
Best