Hej handbollsvänner.

Ja nu har hösten kommit på allvar vilket är jättekul för då startar handbollen upp inomhussäsongen. Nu under oktober startar alla våra lag upp sitt seriespel. Sporthallen kommer att fyllas med glada barn och ungdomar på planen, lika glada ledare på bänken och om inte ännu gladare föräldrar på läktaren. För nu ska vi tänka på att barnen inte är elitspelare (ännuJ), domarna gör så gott dem kan och bästa sättet att lyfta lagen är att heja på dem. Idrott är och ska vara roligt att utöva och finns glädjen så kommer resultaten.

Vår klubb är på gång, vi växer så det knakar och vi satsar denna säsong mer på handbollsverksamheten än vad vi någonsin gjort. För att klara hem detta behöver vi hjälp av er föräldrar. Är fullkomligt övertygad att ute bland alla er så finns kunskap och kompetens som kan gagna vår klubb. Styrelsen har besökt och kommer att besöka alla föräldraträffar som respektive lag kommer att anordna och med oss då har vi en lista på olika uppdrag som klubben behöver hjälp med. Att lägga någon timme i månaden att tillsammans med några andra fundera på hur vi exempelvis utvecklar vår parkering under Tosia eller hittar nya sponsorer är hjälp som är ovärderlig för klubben. För som jag skrivit innan, är vi många som gör lite så händer det mycket.

Ett av våra stora årliga projekt är Alligators Cup som klubben anordnar under höstlovet för elever i åk. 2,3 och 4. Denna cup är den viktigaste rekryteringsbas vi har för att få in nya spelare i klubben. Så alla ni föräldrar med barn i dessa åldrar ligg på ut mot skolorna så att klasserna anmäler lag. Vi hjälper till med ledare men självklart är det bra om några föräldrar också kan vara med framförallt mellan matcherna. Vi är även ute på skolorna innan Alligators och visar hur handboll ska spelas och i år har vi tagit hjälp av David Hildingsson från vårt tidiga så framgångsrika P-97 lag. Nytt för i år är att vi också kommer att erbjuda uppföljningsbesök efter Alligators.

Det är extra roligt att kunna ge möjlighet till våra f.d. äldre spelare att på olika sätt bidra i klubbens olika verksamheter. Exempelvis så har vi också engagerat Hanna och Wilma från vårt f.d. juniorlag till att sköta hemsida och agera fotograf vid våra olika arrangemang. Att hitta möjligheter för våra äldre spelare att även då man inte längre av olika anledningar kan spela handboll i vår klubb ändå kunna vara med och bidra med sin kompetens som ledare, domare eller annan nyckelperson är något vi kommer att vidareutveckla. För i Ronneby Handboll är du aldrig för gammal och alltid välkommen.

Tack för ordet, vi ses på plan och läktare.

Anders Petersson

Ordf. Ronneby Handboll

Share →

Huvudpartners

Partners

Sponsorer

KPMG
United Motion Gym
Enkla Elbolaget
Sotarna
Designkonsulatet
Mersport
Centrumbiografen
Maxi
Best