fsdfdsfs

Sotarna in action!

Det är inte så svårt att förklara vad sotaren gör, alla vet och de flesta har egna erfarenheter av hur eldstäder och spisar sotats hemma

Eldstäder och skorstenar med olika brister och fel är orsak till 20% av alla bränder. Med regelbundna besök av sotaren undviker du lätt dessa brister och inte minst upptäcker dem i tid.

Det är väldigt mysigt att elda och dessutom ger kakelugnen eller eldstaden en alldeles särskilt skön värme på vintern, men det är lite man måste känna till för att lära sig att elda på rätt sätt och den tekniken är sotaren expert på och kan ge värdefulla råd om. Det inte lika många vet är att sotarna även kan gå igenom ditt ventilationssystem så att du alltid andas frisk luft inomhus. Rengöring av systemets olika delar, injustering av själva flödet och inte minst besiktning av det efteråt är viktiga exempel på saker sotaren också gärna hjälper dig med. Det är dessutom ROT-avdrag på just den typen av jobb just nu.

Peter & Nettan Rolfmark är verkligen en engagerad idrottsfamilj och tillsammans med sina härliga medarbetare är de en viktig partner till vår förening!

Tips! Handla även din Pellets hos Sotarna!

Länk läs mer på sotarnas.nu

Footer-Sotarna1

Tagged with →  
Share →

Huvudpartners

Partners

Sponsorer

KPMG
United Motion Gym
Enkla Elbolaget
Sotarna
Designkonsulatet
Mersport
Centrumbiografen
Maxi
Best